Reportáž TV Slovácko (16. ledna 2017)

Nejlepší videa

Aktuální videa

Semifinále Vsetín - Hodonín (reportáž TV Slovácko)

Semifinále Vsetín - Hodonín (reportáž TV Slovácko)

Za semifinálovou sérii mezi hokejisty Vsetína a Hodonína se ohlíží mediální partner hodonínských Drtičů Televize TVS.

21.03.2017 | 2.liga | SHK Hodonín

SF2: Hodonín - Vsetín 2:4

SF2: Hodonín - Vsetín 2:4

I druhé semifinálové střetnutí hokejistů Hodonína a Vsetína nabídlo parádní, napínavou a do posledních chvil vyrovnanou bitvu. Favorizovaní Valaši měli po většinu utkání více ze hry, přesto ale museli po gólu Vaňka zápas otáčet. Po dvou třetinách byl stav 1:1 a rozuzlení nabídla až poslední dvacetiminutovka, kterou Vsetínští dokázali vyhrát 3:1 a celkově tak u řeky Moravy zvítězili 4:2. Drtiči ale za svůj výkon zaslouží absolutorium a hosté se strachovali o výsledek až do posledních vteřin. Série bude pokračovat už ve čtvrtek na Valašsku.

15.03.2017 | 2.liga | SHK Hodonín

ČF5: Hodonín - Opava 4:0 (reportáž TV Slovácko)

ČF5: Hodonín - Opava 4:0 (reportáž TV Slovácko)

Hodonínští hokejisté po čtyřech letech prolomili prokletí prvního kola playoff a po výhře 4:0 v pátém čtvrtfinálovém utkání s Opavou slaví postup do semifinále. Skóre dnešního duelu otevřel už v páté minutě Jakub Vrána, a jak se nakonec ukázalo, byla to branka vítězná. Drtiči podpořeni výtečným Kotvanem skvěle bránili, nedovolili soupeři ani jednou skórovat a v závěrečné periodě naopak své vítězství dalšími třemi zásahy Matuly, Kadlece a Vaňka podtrhli a stvrdili svůj postup do druhého kola!

07.03.2017 | 2.liga | SHK Hodonín

3. čtvrtfinále Ústí - Kladno 1:4

3. čtvrtfinále Ústí - Kladno 1:4

Sestřih branek ze třetího čtvrtfinálového zápasu mezi Ústím a Kladnem. Hostující Rytíři dokázali tento duel vyhrát 4:1 a získali třetí výhru v sérii.

07.03.2017 | 1.liga | HC Slovan Ústečtí Lvi

4. čtvrtfinále Ústí - Kladno 2:5

4. čtvrtfinále Ústí - Kladno 2:5

Sezóna 2016-2017 skončila pro ústecké hokejisty ve čtvrtfinále play-off. Kladno dokázalo vyhrát i ve čtvrtém zápase.

06.03.2017 | 1.liga | HC Slovan Ústečtí Lvi

51. kolo Ústí - Jihlava 5:6 v prodloužení

51. kolo Ústí - Jihlava 5:6 v prodloužení

Sestřih branek z posledního domácího zápasu Slovanu v základní části. Diváci viděli celkem 11 gólů. Z výhry v prodloužení se radovala Dukla Jihlava.

06.03.2017 | 1.liga | HC Slovan Ústečtí Lvi

Domácím nevyšel začátek utkání, kdy už v páté minutě inkasovali během 36 vteřin dvě branky. Do první pauzy se ale Drtičům podařilo manko díky gólům Jurči a Kuby smazat. Druhou třetinu orámovali hosté dalšími dvěma přesnými zásahy a další dvě přesné trefy přidali Valaši brzy po změně stran. Baník ani za stavu 2:6 nesložil zbraně a po gólu Vrány, dalších trefách Kuby a Jurči snížil 131 vteřin před koncem na rozdíl jedné branky. Na vyrovnání už ale domácí ani přes velkou snahu nedosáhli. Závěr pokazili někteří hostující příznivci, kteří zaházeli ledovou plochu pyrotechnikou.

Autor: Televize TVS
17.01.2017 | 521 shlédnutí | Sdílet

Související články

» SHK Hodonín - Druhá liga pokračuje, Baník v sobotu hostí ve šlágru kola již téměř jistého vítěze základní části ze Vsetína (shkhodonin.cz)

» SHK Hodonín - Reportáž ze zápasu: SHK Hodonín - VHK ROBE Vsetín 5:6 (shkhodonin.cz)

» SHK Hodonín - „Připadal jsem si jako na nějakém fotbalovém zápase," komentuje vsetínskou bouři Jakub Vrána (shkhodonin.cz)

» SHK Hodonín - INFOGRAFIKA: Nejvyšší návštěva v sezoně se bodů nedočkala, výhru Vsetína řídila dvojice Finsterle - Zúbek (shkhodonin.cz)

Další videa

» Kanál ligy 2.liga
» Kanál týmu SHK Hodonín